Το 37ο Τουρνουά Χριστουγέννων «Πέτρος Καπαγέρωφ» 27-30 Δεκεμβρίου στο Τσοτύλι

Το 37ο Τουρνουά Χριστουγέννων «Πέτρος Καπαγέρωφ» 27-30 Δεκεμβρίου στο Τσοτύλι

Ένα τουρνουά – θεσμός για το αναπτυξιακό κομμάτι του ελληνικού μπάσκετ, το «Πέτρος Καπαγέρωφ» θα φιλοξενηθεί και φέτος στο Τσοτύλι.

Το 37ο τουρνουά Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 27-30/12, με επικεφαλής τους τεχνικούς διευθυντές του προγράμματος ανάπτυξης, Νίκο Σταυρόπουλο και Κώστα Τσαρτσαρή. Θα συμμετάσχουν επίσης, ο σύμβουλος αναπτυξιακού προγράμματος, Δημήτρης Διαμαντίδης και οι περιφερειακοί προπονητές, Γρηγόρης Γιασσάρης, Δημήτρης Σταυρόπουλος (ΕΣΚΑΘ), Αλέξανδρος Ανθης, Δημήτρης Δανιήλ (ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ), Στέλιος Χατζηιωάννου (ΕΣΚΑΣΚΕΜ, ΕΚΑΣΔΥΜ) και Μιχάλης Τσάικος (ΕΚΑΣΘ).

Στη διάρκεια του τουρνουά θα πραγματοποιηθούν σωματομετρικές και εργομετρικές μετρήσεις από τον υπεύθυνο εργοφυσιολόγο της ΕΟΚ Νίκο Παπαβασιλείου.

Οι αθλητές που έχουν επιλεχθεί από τους ομοσπονδιακούς προπονητές θα μεταβούν στο Τσοτύλι με πούλμαν της ΕΟΚ, που θα αναχωρήσουν την Τρίτη 27/12 από την Αθήνα (ΣΕΦ – 07.00, ΟΑΚΑ – 08.00) και Θεσσαλονίκη (Καυτατζόγλειο 10.30), ενώ η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 30/12.

Όλοι οι συμμετέχοντες, αθλητές, θα πρέπει να ειδοποιηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες των Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών για την συμμετοχή τους στο Τουρνουά και για τον τρόπο με τον οποίο θα μετακινηθούν.

Επίσης θα πρέπει να υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση προς το Γραφείο Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ε.Ο.Κ. (eok-anaptyxiako@basket.gr) για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει και κυρίως για την μη συμμετοχή κάποιου αθλητή, που δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο Τουρνουά.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο «χώρο φιλοξενίας Τσοτυλίου» (παλιό Γηροκομείο Τσοτυλίου) στις 27/12 μέχρι ώρα 15.30.

Πηγή:basket.gr

In this article

Join the Conversation