Δήμος Βοΐου:Ενεργειακή αναβάθμιση των δύο κτιρίων του Δημοτικού Σχολείου Τσοτυλίου.

Σήμερα, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή και του νόμιμου εκπροσώπου της DIALETI ΤΕΧΝΙΚΗ- ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ κ. Γεώργιο Διαλέτη, σύμβαση έργου για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Τσοτυλίου. Το έργο περιλαμβάνει την τοποθέτηση συστήματος θερμομόνωσης, την αντικατάσταση των κουφωμάτων και την αντικατάσταση του κεντρικού συστήματος θέρμανσης. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 744.000,00 ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Π.Δ.Μ. 2014- 2020. Η Δημοτική Αρχή υλοποιεί έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής μαθητών και εκπαιδευτικών.

Σήμερα, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή και του νόμιμου εκπροσώπου της DIALETI ΤΕΧΝΙΚΗ- ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ κ. Γεώργιο Διαλέτη, σύμβαση έργου για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Τσοτυλίου.
Το έργο περιλαμβάνει την τοποθέτηση συστήματος θερμομόνωσης, την αντικατάσταση των κουφωμάτων και την αντικατάσταση του κεντρικού συστήματος θέρμανσης.

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 744.000,00 ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Π.Δ.Μ. 2014- 2020.

Η Δημοτική Αρχή υλοποιεί έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής μαθητών και εκπαιδευτικών.

In this article

Join the Conversation