Χρήστος Ζευκλής «Δύναμη Επανεκκίνησης»: Επίσκεψη στους οικισμούς του Βοΐου

Την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου ο συνδυασμός μας «Δύναμη Επανεκκίνησης» επισκέφθηκε μια σειρά από οικισμούς του δήμου μας.

Πιο συγκεκριμένα βρεθήκαμε με τους υποψηφίους μας σε Λουκόμι, Ανθοχώρι, Λούβρη, Κριμήνι, Ροδοχώρι, Χρυσαυγή, Κορυφή, Πολυκάστανο, Δάφνη, Αυγερινό, Βροντή, Σταυροδρόμι, Λεύκη, Κλεισώρεια, Δραγασιά, Ζώνη, Δαμασκηνιά, Διχείμαρρο και Ομαλή.

Σε μια σειρά συναντήσεων και συζητήσεων, αναλύσαμε τα πεπραγμένα της τετραετίας που μας αφήνει, ακούσαμε με προσοχή τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας, και εξηγήσαμε τι μέλει γενέσθαι στον τόπο μας.

Αυτή η προσέγγιση εκ της βάσεως αντικατοπτρίζει τον στόχο μας να προωθήσουμε μια διοίκηση που είναι πραγματικά αντιπροσωπευτική και ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των πολιτών.

Πιστεύουμε στη σημασία που έχουν τα χωριά μας και στην κατανόηση των διαφορετικών αναγκών τους. Η αγαστή συνεργασία που είχαμε και θα έχουμε με τους κατά τόπους προέδρους, μπορεί να οικοδομήσει ένα Βόιο που νοιάζεται για όλους.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, εργαστήκαμε ακούραστα, με αποτέλεσμα την επιτυχή επίτευξη πολλών στόχων που επηρέασαν θετικά το δήμο μας.

Από την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών μας, σε κρίσιμες βελτιώσεις στις υποδομές και βεβαίως έργα τα οποία διευκολύνουν ορατά την καθημερινότητα όλων μας, οι συλλογικές μας προσπάθειες έχουν μετατρέψει το όραμα σε δράση.

Καθώς η εκστρατεία μας προχωρά, παραμένουμε αφοσιωμένοι σε μια ουσιαστική και διαφανή προσέγγιση. Οι συνεχιζόμενες επισκέψεις στα χωριά μας, υπογραμμίζουν τη δέσμευσή μας να διασφαλίσουμε ότι κάθε φωνή ακούγεται και κάθε ανησυχία αντιμετωπίζεται.

In this article

Join the Conversation