Με επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση συνεχίζεται η προεκλογική δραστηριότητα της Λαϊκής Συσπείρωσης Βοΐου και του υποψηφίου Δημάρχου Μ. Καραμπατζιά.

Με επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση συνεχίζεται η προεκλογική δραστηριότητα της Λαϊκής Συσπείρωσης Βοΐου και του υποψηφίου Δημάρχου Μ. Καραμπατζιά.

Με επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση συνεχίζεται η προεκλογική δραστηριότητα της Λαϊκής Συσπείρωσης Βοΐου και του υποψηφίου Δημάρχου Μ. Καραμπατζιά. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 8 ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις σε Εράτυρα την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και Γαλατινή στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Μ. Καραμπατζιά βρέθηκε και συνομίλησε με τους κατοίκους σε Καλονέρι, Μικρόκαστρο, Παλαιόκαστρο, Δαφνερό.

Παράλληλα, ο υποψήφιος Δήμαρχος με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης Βοΐου βρέθηκαν στο Αγίασμα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στην Γιορτή Κρασιού που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, όπου ο υποψήφιος χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους.

Στις ομιλίες του ο Μ. Καραμπατζίας στάθηκε στην ανάγκη να εκλεγεί ως πλειοψηφία η Λαϊκή Συσπείρωση στις ερχόμενες εκλογές, όπως και σε κρίσιμα ζητήματα για τις περιοχές που επισκέφτηκε.

Στάθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα της υδροδότησης των περιοχών του Ασκίου και της Σιάτιστας, με τις συγκεκριμένες προτάσεις που έχει η Λαϊκή Συσπείρωση, το ζήτημα των αντισταθμιστικών για τις τοπικές κοινότητες.

Τόνισε την ανάγκη να στηριχθεί η αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή ιδιαίτερα σε περιοχές όπως η Γαλατινή και η Εράτυρα.

Επανέφερε και πάλι το ζήτημα της δημιουργίας συγκοινωνίας ανάμεσα στα χωριά του Βοΐου, που σήμερα δεν υπάρχει με ευθύνη και της τωρινής Δημοτικής Αρχής.

Τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται οι συγκεντρώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Πεντάλοφο την Τρίτη 3/10 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων Βούγια, την Τετάρτη 4/10 στην Σιάτιστα στις 8 μ.μ. στην Πλατεία Δημαρχίου, στο Τσοτύλι την Πέμπτη 5/10 στις 7 μ.μ. στην Πλατεία Μουριάς και στην Νεάπολη την Παρασκευή 6/10 στις 8μ.μ. στον Πεζόδρομο.

Το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Βοΐου
2/10/2023

In this article

Join the Conversation