Συνάντηση του Γιώργου Αμανατίδη στον Πεντάλοφο του Δήμου Βοΐου με αντικείμενο τη λειτουργία της Δομής Φιλοξενίας Πενταλόφου για τα επόμενα χρόνια.

Το Σάββατο 11/12/21 έγινε συνάντηση στον χιονισμένο Πεντάλοφο του Δήμου Βοΐου με αντικείμενο τη λειτουργία της Δομής Φιλοξενίας Πενταλόφου για τα επόμενα χρόνια.
Η συνάντηση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Βουλευτή Ν. Κοζάνης Γιώργου Αμανατίδη, όπως είχε δεσμευτεί (εδώ  https://rb.gy/fwdjhh).
Συμμετείχαν ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Ώττας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πενταλόφου Τάσος Παπαμήλιος, μέλη της Κοινότητας και εργαζόμενοι στην Δομή.
Ειδικότερα συζητήθηκαν τα θέματα που παρουσιάζονται στο από 24/11/2021 Δελτίο Τύπου (εδώ  https://rb.gy/kpo2up). Κοινή ήταν η βούληση για συνέχιση λειτουργίας της Δομής και τα θέματα αντιμετωπίστηκαν με παραγωγικό τρόπο.
Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκαν κατ’ αρχήν:
1.Η υποβολή φακέλου έγκρισης λειτουργίας της Δομής από το Δήμο Βοΐου ως φορέας υποδοχής.
2.Η στόχευση φιλοξενίας 30 περίπου κοριτσιών.
3.Στο μεσοδιάστημα μεταξύ των δύο προγραμματικών περιόδων (ίσως το πρώτο εξάμηνο 2022) ο Δήμος Βοΐου θα μεριμνήσει για την ομαλή λειτουργία της Δομής.
4.Η απασχόληση προσωπικού κατά προτεραιότητα από τον Πεντάλοφο και τη γύρω περιοχή είναι ζητούμενο, όπως και η αξιοποίηση της εμπειρίας που αποκτήθηκε από τους εργαζόμενους.
Αποφασίστηκε επίσης η οργάνωση νέας συνάντησης πριν από την υποβολή του φακέλου υποψηφιότητας την Άνοιξη 2022.
Γιώργος Αμανατίδης – Giorgos Amanatidis
Βουλευτής Ν. Κοζάνης – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

In this article

Join the Conversation