Πυγμαχία: Οι Ελληνίδες αθλήτριες κατέκτησαν 15 μετάλλια σε τουρνουά στη Σερβία

ΦΩΤΟ pressboxinghellas

Άκρως επιτυχημένη η ελληνική παρουσία στο διεθνές τουρνουά Πυγμαχίας στην πόλη Σόμπορ της Σερβίας

Με επιτυχία στέφθηκε η ελληνική αποστολή στο διεθνές τουρνουά Πυγμαχίας που διεξήχθη στην πόλη Σόμπορ της Σερβίας, από τις 24 έως τις 31 Ιανουαρίου. Οι Ελληνίδες αθλήτριες πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και απέδειξαν ότι διαθέτουν όλα τα απαιτούμενα προσόντα αλλά και την απαιτούμενη αισιοδοξία, τόλμη, επιμονή και αγωνιστικότητα προκειμένου να φέρουν πολλές και μεγάλες διακρίσεις στη χώρα μας.

Στην πολυπληθέστερη αποστολή στο εξωτερικό που έγινε ποτέ στην ιστορία της ελληνικής Πυγμαχίας, οι 19 αθλήτριες κατέκτησαν συνολικά 15 μετάλλια.

Τα έδωσαν όλα και σήκωσαν την ελληνική σημαία ψηλά σε ακόμα μια διοργάνωση και έστειλαν το μήνυμά τους ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλή για τη χώρα μας σε αυτά που έρχονται. Οι αθλήτριες έδειξαν στην Σερβία πως το μέλλον τους ανήκει. Συγκεκριμένα, στην πλούσια ελληνική συλλογή προστέθηκαν τρία χρυσά μετάλλια, τρία ασημένια και εννέα χάλκινα.

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Βασιλική Σταυρίδου (Elite), Μαρία Γεωργοπούλου και Άννα Μαρία Τριφύλλη (Κορασίδες).

Τα ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι: Ευτυχία Κατσιρούμπα (Νεάνιδες) Παναγιωτά Κουζίλου και Δανάη Ζουνανλάρη (Κορασίδες).

Χάλκινα μετάλλια φόρεσαν στο στήθος οι: Όλγα Παπαδάτου, Μαρία Τζανη (Elite), Ελένη Χολίδη (Νεάνιδες), Χριστίνα Φωτοπούλου, Ιωάννα Κάντζαρη, Λαμπρίδη Γιαννακόπουλου, Ανδρομάχη Πετρίτση, Μαρία Ντασιονάκη και Βάλια Μαυραγάνη.

Οι νέες μεγάλες επιτυχίες στο άθλημα της Πυγμαχίας αποδεικνύουν ότι ταλέντα υπάρχουν και σε συνεργασία με το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές και τις αθλήτριες να πρωταγωνιστήσουν και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Οι επιτυχίες της ελληνικής αποστολής αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία, καθώς ήρθαν εν μέσω δύσκολων οικονομικών και υγειονομικών συνθηκών για τη χώρα μας αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα και απέδειξαν ότι συντελείται εξαιρετική και σπουδαία προετοιμασία που διαπνέεται από όραμα και επαγγελματισμό από τους ομοσπονδιακούς προπονητές και τα σωματεία.

 

ΠΗΓΗ pontosnews.gr

In this article

Join the Conversation