Φιλαθλητικός Κοζάνης: Οριστική πρόκριση του Αντώνη Τζιαμπίρη στο Ευρωπαικό Κ18 στα 200μ και Εθνική Ομάδα για τη Ζιμπιλίδου Ζωή στα 400μ.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τα πανελλήνια πρωταθλήματα της φετινής χρονιάς, με το 1ο να είναι αυτό της κατηγορίας Κ18.

Σε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με ρεκόρ συμμετοχών και πολλές προκρίσεις για τους πανευρωπαικούς, ο αθλητής μας Αντώνης Τζιαμπίρης κατάφερε να πάρει μια παληκαρίσια πρόκριση, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στα 200μ με επίδοση 22.25 κατοχυρώνοντας έτσι το 2ο εισητήριο για τους Πανευρωπαικούς Κ18. Επίσης μεγάλη διάκριση για την αθλήτριά μας Ζιμπιλίδου Ζωή που κατέλαβε την 3η θέση στα 400μ με επίδοση 58.68, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στη συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου με την Εθνική Ομάδα Κ18.

Θερμά συγχαρητήρια στους 2 αθλητές μας και στον προπονητή τους Γεώργιο Θεοδωρίδη για τις μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης που μας χάρισαν. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα πρωταθλήματα και καλή αρχή με την Εθνική Ομάδα.

Πολύ καλή εμφάνιση και 7η θέση για τον αθλητή του Παναγιώτη Παπαστέργιου ,Βαξεβάνο Νικόλαο στο ύψος με άλμα στα 1,85μ. Η Κουιμτζιδου Πελαγία ,αθλήτρια του Γιάννη Κουνάβα κατετάγη 11η στον ακοντισμό με βολή στα 38,31μ.

Ακόμη στα προκριματικά συμμετείχαν και οι παρακάτω αθλητές μας:

Τσιάρα Μαρκέλλα Δίσκος (Παπαστέργιος Παναγιώτης)

Τιτέλη Ιωάννα Ακόντιο (Παπαστέργιος Παναγιώτης)

Αγραφιώτη Μαγδαληνή Μήκος-Τριπλούν (Θεοδωρίδης Γιώργος)

Παπαθυμιόπουλος Ευάγγελος 100μ (Θεοδωρίδγς Γιώργος)

Ευκολίδου Ζωή-Άννα 400μ ( Θεοδωρίδης Γιώργος)

Κοτσαγιαννίδου Ηρώ Μήκος ( Γιάννης Κουνάβας)

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους και καλή συνέχεια στα επόμενα πρωταθλήματα.

ΠΗΓΗ: Φιλαθλητικός κοζάνης στίβος

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΔΩ https://top-sport.gr/index.php/34903?fbclid=IwAR0hJjAsNW2ifGd0k45–

In this article

Join the Conversation