Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου,την Παρασκευή 8/4/2022

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου η οποία θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ και ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ, σύμφωνα με την με αριθμό 643/24.9.2021 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: : ΨΕ3846ΜΤΛ6-0Ρ5), με θέμα «Σύγκληση και λειτουργία των συλλογικών οργάνων των δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας», την 8η του μηνός Απριλίου του έτους 2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στη Σιάτιστα, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εγκριση ψηφίσματος σχετικά με το «κλείσιμο» του καταστήματος των ΕΛΤΑ Νεάπολης.
– Εισηγητής ο κ. Ζευκλής Χ. Δήμαρχος

2.Απόψεις επί της Μ.Π.Ε. του έργου: «Μικρός Υδροηλεκτρικός Σταθμός (ΜΥΗΣ) Αλιάκμονα ισχύος 2,2 MW, στις Τ.Κ. Σιάτιστας και Πολυδένδρου, των Δήμων Βοϊου, και Γρεβενών, των Π.Ε. Κοζάνης και Γρεβενών, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας». (Υποκατηγορίας Α2, Ομάδας 2ης, Α/Α 1) (ΠΕΤ: 2201707524).
– Εισηγητής ο κ. Ζευκλής Χ. Δήμαρχος

3.Απόψεις επί της Μ.Π.Ε. του έργου: «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας συνολικής ισχύος 18MW, στη θέση “ΛΑΚΚΩΜΑΤΑ” των Δ. Βοϊου & Κοζάνης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας».(Υποκατηγορίας Α2, Ομάδας 10ης, Α/Α 1) (ΠΕΤ:2202725228).
– Εισηγητής ο κ. Ζευκλής Χ. Δήμαρχος

4.Κατανομή τμήματος της Επιχορήγησης από το Πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” του Υπουργείου Εσωτερικών, σε δράσεις του Δήμου Βοΐου.
-Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας Γ.

5.Τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου, τρέχουσας χρήσης.
-Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας Γ.

6,Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου.
-Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας Γ.

Για τη συμμετοχή τους στη συνεδρίαση με φυσική παρουσία τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένα ή να έχουν νοσήσει κατά το τελευταίο τρίμηνο και να χρησιμοποιούν προστατευτική μάσκα.
Για όσα μέλη του Δημ. Συμβουλίου δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν νοσήσει, θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της εφαρμογής e:Presence.gov.gr με την προϋπόθεση να ενημερώσουν το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου έως τις 8/4/2022 και ώρα 11.00. Το σύστημα θα ανοίξει από τις 16.30, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν τεχνικά προβλήματα.


Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

In this article

Join the Conversation