22/2/2022: Γιατί η σημερινή ημερομηνία είναι ξεχωριστή

22/2/2022 σήμερα και πρόκειται για μία ημερομηνία μοναδική καθώς έξι δυάρια στο ημερολόγιο δεν θα συναντήσει ξανά κανείς.

«Το δύο είναι ο αριθμός της διαίσθησης, της παρατήρησης και των σχέσεων», λέει η αριθμολόγος Jasmine Wolfe. Σήμερα θα μπορούσε να πει κανείς ότι η δύναμη του 2 μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Η εμφάνιση του 2 έξι φορές στην ημερομηνία αντανακλά σύμφωνα με τους αριθμολόγους την ανθρώπινη ανάγκη μας για συνεργασία και ομαδική εργασία.

Στην περίπτωση μιας συνεργασίας, η θετική αλλαγή θα μπορούσε να είναι τόσο απλή όσο να αφήσετε στην άκρη τη μνησικακία και να ζητήσετε συγγνώμη για ένα λάθος.

Η ιδιαιτερότητα της ημερομηνίας 22/2/22 την έχει καταστήσει την πιο δημοφιλή ημέρα αυτού του μήνα για γάμους, σύμφωνα με την πλατφόρμα γάμου ηλεκτρονικού εμπορίου Zola.

22-2-2022: Ιδανική ημέρα για να βρείτε το ταίρι σας

«Αυτή η μέρα είναι η καλύτερη για ενέργειες που ενισχύουν την αγάπη που νιώθετε για τον σύντροφό σας» σημειώνει o αριθμολόγος Jesse Kalsi. Σύμφωνα με τον ίδιο, “η ευαισθησία και η ενσυναίσθηση μπορεί να είναι πιο εμφανείς αυτήν την ημέρα, υποδηλώνοντας ότι θα μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε περισσότερο την ανάγκη για αλλαγή στις συνήθειες της σχέσης σας”.

Για εκείνους που έχουν σχέση, είναι η κατάλληλη ημερομηνία για να προκαλέσουν μια νέα «σπίθα», ενώ για εκείνους που δεν έχουν βρει το ταίρι τους είναι μια ημέρα όπου το σύμπαν μπορεί πράγματι να συνωμοτήσει υπέρ τους, με μια νέα γνωριμία, ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού.

Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να ξεκινήσει μία σχέση, ένα ταξίδι αγάπης που θα έχει μεγάλη διάρκεια.

 

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΔΩ enikos.gr

In this article

Join the Conversation